Företagande på Söder

Företagande, Tips

Rent och fint på kontoret

Som företag så är det mycket som ska hållas ordning och koll på. Företaget ska drivas på absolut bästa sätt och de anställda ska ha en arbetsmiljö som både är trivsam och säker. Det gäller att ha det rent och fint på kontoret och det får man genom regelbunden städning.

Anlita städföretag

Nu kanske inte företagets personal har den tiden som krävs för att hålla efter på kontoret. Då kan det finnas en fördel att anlita en städfirma som varje vecka och städar företagets lokaler. Ta en titt hos noxab.se om de kan vara det städföretag som framöver kommer till ert företag och städar. Det finns många fördelar med att låta annat företag komma och städa era lokaler. Ni som företag kan fokusera på er kärnverksamhet och veta att det är rent och fint på kontoret.

Att själv hålla efter

Självklart så kan man inte som anställd skräpa ner på företaget i onödan. Det gäller att hålla efter sig själv och se till så att det blir en trivsam miljö. Det som kan vara ett dilemma är företagets lokaler för lunch och fika. Där kan det råda en viss stämning då vissa kan ha ett sätt att se på hur rent man vill ha det. Skylten ”Din mamma arbetar inte här” kan nog finnas på hel del företags lunchlokaler. Rensa ut gamla matlådor från kylen. Plocka undan efter er och ställ in i diskmaskin. Töm diskmaskin efter den kört klart. Det behöver inte vara svårare.