Företagande på Söder

Företagande, Tips

Ett magiskt företagsevent

Som företag så kan det vissa gånger vara en fördel att anordna någon form av event. Framförallt för att visa upp sig och de produkter och tjänster som man har. Det kan också vara trevligt med ett magiskt företagsevent för kunder och anställda som uppskattning för året som gått.

Att som företag bjuda in sina befintliga kunder och även presumtiva kunder för att visa upp någon ny produkt eller tjänst kan hjälpa till oerhört mycket för försäljningen i företaget. Det kan också vara en trevlig tillställning med lite underhållningen får exempelvis magiker Hans Lindström som har en stor vana av just företagsevent. Lite gott att äta och underhållning gör gärna tillställningen lite extra festlig. Även om presentationen av de produkter och tjänster som företaget säljer är det som är i fokus.

Inför ett företagsevent så gäller det att planera allt in i minsta detalj. Involvera gärna några anställda som kan ordna med olika saker inför eventet. Det går att sätta ihop en arbetsgrupp som få i uppgift att lösa vissa saker inför dagen D. Det kan vara att ordna med catering av mat eller att lösa lokalfrågan. Det är mycket som ska falla på palts innan man drar igång med eventet så det gäller att flera är involverade på ett eller annat sätt för att alla pusselbitar ska falla på plats.

Lyckat till och vi hoppas att ni får ett lyckat företagsevent.