Företagande på Söder

Företagande, Tips

För dig som fastighetsägare

Om du äger någon eller flera fastigheter så vet du vilket stort arbete det är att sköta om dessa. Det är mycket som ska hållas koll på och enbart att städa trapphus kan vara en heltidssysselsättning. Vissa kanske har möjlighet att sköta detta in house så att säga medans andra får anlita andra som sköter om de fastigheter man har.

Det finns stora fördelar att anlita andra för sin fastighetsskötsel. Du vet att det alltid blir städat i trappuppgångar och att snön tas när den kommer. Om du klickar dig vidare här så kan du läsa mer om den tjänst som företaget FemtioFem Plus har inom fastighetsskötsel. Förutom det helhetskoncept de har så kan de även anpassa för just ert behov. De finns över hela landet så ni hittar säkert ett kontor som kan hjälpa er med de behov som ni har.

Som fastighetsägare så kan det vara bra att skapa en underhållsplan för sina fastigheter. Det är ett sätt att kontrollera vad som bör göras nu och vad som kan väntas med till senare. Visst underhåll måste göras regelbundet och annat kanske kan väntas med ett tag till en bättre tidpunkt. Det finns alltid något som behöver fixas när man har fastigheter. Det kan vara tak som behöver lagas eller att det ska planeras för fönsterbyte på hela fastigheten.